Baza sportiva

19/01/2010 – 12:07 PM

sport1Inaugurarea bazei sportive

  Un vechi proverb luat din batrani ce spune: „omul sfinteste locul” se potriveste foarte bine acestei localitati, datorita unui om care pe langa faptul ca este primarul comunei, este un bun conducator si un gospodar desavarsit.

 Iata ca la un an de zile de la demararea lucrarilor de constructie a unei baza sportive, proiectul propus si finantat de Primaria Comunei Sanpetru a fost finalizat pe data de 20 aprilie 2009, data cand s-a facut si inaugurarea acestui obiectiv.

sport In contextul unei preocupari accentuate de a promova activitatile sportive in comuna, visul tinerilor de a avea o baza sportiva proprie a devenit o realitate. Mare le-a fost bucuria atunci cand aceasta baza sportiva a primit numele de ” Olympia Sanpetru”.

  Demonstrand concret importanta deosebita acordata tinerei generatii, problema locatiei oricarei manifestari cultural sportive a fost rezolvata. La inaugurarea acestei baza sportive au participat oficialitati din partea Primariei si a Scolii Generale Sanpetru.

sport2 Dupa discursul d-lui primar a fost organizat un meci de fotbal intre echipa Sanpetrului si echipa comunei Harman, la care fotbalistii nostri au iesit invingatori. Drept rasplata, primarul comunei a acordat diplome si cupe pentru fiecare jucator.

Etichete: , , ,

Ne pare rau, nu se pot lasa comentarii pentru acest articol.