Cuvânt inainte. Primarul comunei Sânpetru

04/03/2009 – 9:54 AM

primarNume: Rusu Ion

Functie: Primar

Apartenenta politica: PNL

Tel/fax: 0268-360118; 0268-360028 int 102

Doresc sa va urez un calduros bun venit pe site-ul Comunei Sanpetru, unde veti gasi informatii utile despre activitatea administratiei locale si lucruri interesante despre comuna, in general.

Sunt convins ca site-ul nostru va ofera o imagine cuprinzatoare despre diversitatea activitatilor care au loc in acest spatiu minunat numit Sanpetru. Un loc care se doreste tot mai prosper si mai modern, care este intr-o continua dezvoltare, dezvoltare pe care noi o sprijinim.

Vizitand aceasta pagina web, va steptam sa ne cunoasteti, sa ne intelegeti, sa ne fiti alaturi la sarbatorile de suflet, sa ne amintim impreuna trecutul, planuind viitorul, sub semnul implinirilor si realizarilor prezente.

Pornind de la ideea ca intr-o societate deschisa si democratica, administratia exista pentru a servi cetatenii si, profitand de nivelul actual al dezvoltarii tehnologiei, am creat acest site pentru a oferi pe de o parte transparenta totala si facilitarea accesului catre autoritatile locale cetatenilor comunei, iar pe de alta parte de a ne face cunoscuti si de a atrage atentia oamenilor de pretutindeni asupra acestui loc deosebit – Sanpetru.

Primarul comunei Sanpetru,
Rusu Ion

Etichete: , , , , , ,

 1. 4 raspunsuri la “Cuvânt inainte. Primarul comunei Sânpetru”

 2. FELICITARI PRIMARULUI ALES SI RESALES.
  SA-I DEA DUMNEZEU SANATATE, PUTERE DE MUNCA SI SA FACA DIN COMUNA NOASTRA UN MINI ORAS DE VIS.
  TINETI-O TOT ASA.
  CU TOATA STIMA SI CONSIDERATIA
  LOCUITOR AL SANPETRULUI

  de zaharia in data Noi 17, 2009

 3. ma bucur sa gases informatii oficiale ale primariei Sanpetru. Web-site-ul este un instrument rapid si transparent de a tine persoanele interesate informate asa ca nu pot decat sa aplaud initiativa primariei de a lansa portalul pe internet. Am constatat insa ca nu toate link-urile functioneaza sau au informatie actuala. Ex. Licitatii, sau Arhiva de anunturi. consider sa devin rezident al Sanpetru si as vrea sa iau pulsul comunitatii inainte de a face acest pas.
  cu consideratie,
  Maria

  de maria in data Noi 8, 2011

 4. Multumim domnului primar pentru transportul local , e o adevarata placere as astepti iarna la – 10 C dupa un autobuz neincalzit care intarzie jumate de ore in mod fregvent , dupa un autobuz uzat si care nu indeplineste nici cele mai mici norme de siguranta si confort , Multumim domnului primar pentru pretul supraevaluat al abonamentelor si biletelor comercializate de CS Codreanu , de faptul ca autobuzele de dimineata inghesuie un numar triplu de calator decat este permis de legislatia rutiera si de comportamentul ” transparent ” de care da dovada reprezentantii firmei
  Inca o data va multumim si va asteptam la alegerile din vara , cu respect

  de alexandru in data Ian 28, 2012

 5. Ar fi fost util sa gasim programul de lucru al ghiseelor…

  de Sebastian in data Iun 27, 2012

Lasa un comentariu